Kategori: Spørgsmål og svar

none

Jeg spiste hvem der kan hjælpe.
Jeg spiste hvem der kan hjælpe.

En gråblå belægning optrådte på grantræerne, hvad er det, og hvordan man skal håndtere det. Foto vedhæftet. 508 visninger | 07/02/2016 08:15 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person i landet spiser rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette? og hvordan skal man håndtere dem? Tak for tidligere spurgte Victor Hvilken slags skadedyr og hvordan man kan kurere planten?

Purlane-dyrkning efter spiring
Purlane-dyrkning efter spiring

God aften alle sammen! Partulak sås for første gang. Han steg op på den tredje dag unisont, men spirerne er små, bladene er små, stilkene er små! Og nu sidder jeg, ved jeg ikke hvad jeg skal gøre med det? Åben film eller ej? Drys? Og skræmmende at drysse! Såning overfladisk. Mærker: Sygdom, frøplante 424 visninger | 27.

Vådområde, hvad man skal gøre
Vådområde, hvad man skal gøre

Velkommen! Hjælp mig med at finde en udvej. Vi købte et dejligt, hyggeligt hus i landet. I nærheden af ​​skoven, fremragende naboer, ikke langt fra byen. Men vores side er meget boggy. Hvad kan der gøres i dette tilfælde? Hvordan udstyres det? Mærker: Spørgsmål til landskabspleje 1909 visninger | 23.10.

Enheden i dammen til at reducere vandforurening i landet
Enheden i dammen til at reducere vandforurening i landet

Jeg har virkelig brug for en dam i landet for at opsamle grundvand, dvs. uden film. Forklar detaljeret trin i opførelsen af ​​et sådant reservoir. 281 visninger | 12/01/2017 20:21 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mose, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En i landet spiser rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?

Kære læsere, hvordan man planter bjergaske
Kære læsere, hvordan man planter bjergaske

Velkommen! I mange år har jeg forsøgt at dyrke bjergaske i mit område, men alle mine forsøg er forgæves. Jeg planter om efteråret, står et lille træ i urinstof, vand efter behov, og om foråret, fra år til år, observerer jeg tørre pinde! Hvad laver jeg forkert? Mærker: Sygdom, sygdom 558 visninger | 30.06.

Cannes kultiverings- og plejefunktioner, reproduktion
Cannes kultiverings- og plejefunktioner, reproduktion

Denne blomster pryder byens blomsterbed, men jeg bemærkede den kun i et af sommerhusene - det ser meget usædvanligt ud, nu vil jeg også plante en i sommerhuset. Fortæl mig, hvad det hedder? Hvor kan jeg købe det? Hvordan man planter, plejer og avler? Mærker: Planter 561 visninger | 29.

I mit sommerhus spiser nogen rødbeder og gulerodsblade. Hvem er det? og hvordan skal man håndtere dem? Tak for tidligere
I mit sommerhus spiser nogen rødbeder og gulerodsblade. Hvem er det? og hvordan skal man håndtere dem? Tak for tidligere

Mærker: hvordan man håndterer dette udyr 224 visninger | 07/01/2019 11:21 Seneste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte. I mit hytte spiser nogen rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette? og hvordan skal man håndtere dem? Tak for tidligere spurgte Victor Hvilken slags skadedyr og hvordan man kan kurere planten?

Metoden til at skygge frøplanter fra solen
Metoden til at skygge frøplanter fra solen

For skygge af strækmærker fra solen er det på plastvinduer praktisk at hænge små kroge med borrelås. Jeg hænger et stykke tyl eller gasbind på dem. Jeg skar tyllen til bredden af ​​hver halvdel af vinduet. Så planterne har det godt og ikke brændes af solen. I fremtiden fjerner jeg ikke disse kroge, de griber ikke ind og forbliver det næste år.

Dyrkning af remontant jordbær.
Dyrkning af remontant jordbær.

Jeg vil plante et jordbær til reparation. Hvilken slags jordbær kan du anbefale at plante i dit landsted? Hvor vanskeligt er det at passe og hvad er finesserne og funktionerne, hvis du dyrker sådanne jordbær? Tak for tipene. 282 visninger | 08/12/2017 11:03 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (a) I mit hytte spiser nogen rødbeder og gulerodsblade. Hvem er dette?

Er daikon og radise kompatible
Er daikon og radise kompatible

Jeg er generelt en tekande inden for havearbejde, men det skete så, at jeg arvet en lille tomt, og jeg ønskede at plante lidt af det på det, inklusive en daikon og en radise. Men jeg ved ikke, om de kan plantes sammen, hvor kompatible de er. Hvad kan du plante med disse afgrøder?

Syge pærer
Syge pærer

For to dage siden opdagede jeg, at nogle skud på pæren blev tykkere, de apikale knopper forsvandt, skyderen tørrer op og bliver sort. Ved snittet så jeg, at kernen allerede var brun, og derefter til hovedgrene var skuddene stadig sunde, grøn. Fortæl mig, hvilken slags sygdom kan det være, og hvordan kan pærer behandles?

Vil akvilegier blomstre det første år
Vil akvilegier blomstre det første år

Sadovodochki, vil akvilegierne blomstre det første år, hvis det nu er plantet på balkonen (Moskva-regionen)? Mærker: Planter 440 visninger | 03/31/2016 15:36 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mose, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i min dacha. Hvem er dette?

Dyrkning af en vandlilje fra en pære
Dyrkning af en vandlilje fra en pære

God dag! Jeg var ved søen, jeg så en flydende lilje. Da jeg fik det, var der i stedet for rødderne en pære. Det ligner ananas i størrelse og form, knopperne var rådne, da liljen simpelthen flød. Han rev store blade af, rensede knolden fra rådne derhjemme og skar alt af til sidst og efterlod kun toppen af ​​knolden med et vækstpunkt, da resten var rådne og lugtede meget dårligt.

Vil Kalanchoe overleve
Vil Kalanchoe overleve

Kære blomsterproducenter! For cirka tre måneder siden skar jeg toppen af ​​Kalanchoe af, fordi oversvømte rødderne! Der er chancer for blomstrens udvikling og liv? Tak så meget Tags: Planter 178 visninger | 07/12/2016 09:30 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i min dacha. Hvem er dette?

Gule cirkler på bladene
Gule cirkler på bladene

Hjælp med at løse problemet. Meget presserende. Gule cirkler dukkede op på bladene på græskar. Korrekt pleje, i nærheden af ​​planter er der ingen sådanne tegn. Fortæl mig, hvordan jeg løser problemet, og hvordan man forhindrer gentagelse. Mærker: Sygdom 227 visninger | 05/05/2017 23:54 Seneste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Victor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade i min dacha. Hvem er dette?

Lodret landskabspleje
Lodret landskabspleje

På min plot har jeg 3 m høje pergolaer, som pigens druer vokser på, det er smukt og skaber en skygge på min solrige grund, men med tiden var der vanskeligheder med at beskære druerne, og det er især vanskeligt at beskære det for at opretholde formen på buerne. Måske ved nogen, hvordan man gør dette uden at ty til yderligere enheder.

Et værktøj til at få en æbleafgrøde hvert år
Et værktøj til at få en æbleafgrøde hvert år

Der er sorter af æbler, der bærer frugt om et år. Der er en måde at omgå denne regel på: krydsvaccination. Jeg plantede Golden på Semerenko på et træ, og vice versa - på et andet. Af nysgerrighedens skyld. Det viste sig, at det i et magert år for “mor” -træet brød dets grene på et andet træ fra afgrøden. Tags: skadedyr, grøntsager 362 visninger | 25.

Jordanalysemetoder og arbejdsmetoder
Jordanalysemetoder og arbejdsmetoder

Velkommen! Jeg er 12 år gammel. Jeg har lavet landbrugsteknologi i omkring et år nu. I sommer udstyrede jeg et lille laboratorium i en gammel udvidelse ved dachaen. Jeg arbejder hidtil kun for familie og venner af familien. Jeg vil give min lidenskab en seriøs fortsættelse. For at gøre dette har jeg brug for en masse information, analyseteknikker, forskning, prøver.

Dyrkning af mandeltræer i Moskva og de centrale regioner i Rusland
Dyrkning af mandeltræer i Moskva og de centrale regioner i Rusland

Min mand og jeg har holdt på med sommerhus i lang tid, og vi har en enorm have i landet, hvor en række forskellige træer og buske, endda citroner, ferskner, mandariner vokser. Vi vil virkelig plante og dyrke et mandeltræ. Sig mig venligst, hvem ved, hvilke sorter der er mere vellykkede for den centrale region? Mærker: Planter 842 visninger | 12.

Dyrkning af fyrretræ.
Dyrkning af fyrretræ.

To gange prøvede de at plante en fyr på en havegrund. En frøplante blev taget i nærheden i en lille skov, der er mange af dem, de vokser fra kegler selv. Men af ​​en eller anden grund slår frøplanterne ikke rod, de tørrer ud, selvom de grave dem med jorden. Hvordan kan man passe på sådanne frøplanter? Mærker: Afgrøde 314 visninger | 06/01/2017 02:46 Sidste spørgsmål: Der er et billede af mos, men jeg ved ikke navnet. Viktor spurgte (hos mig) En person spiser rødbeder og gulerodsblade ved min dacha. Hvem er dette?